Cowboys och indianer

Uncategorized

Inte alla cowboys har blod på sina händer. Det finns också indianer som skulle kunna gå över eld bara för att få säga “Det där är min kropp. Och om du så mycket som nyser med den, om du så mycket som blinkar med mina ögon, spänner ut min käke till ett leende och släpar de där fötterna i leran, kommer jag svinga iväg dig, ut genom nebulosans nålsöga och in i oändligheten. Och där, väl där ute, kommer skelettdelarna från Laika trilla ner över dig och du kommer gråta när du ser den igenrostade kapseln passera din omloppsbana.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s