5 reaktioner på ”Kustvägen

  1. Lysande här Henke!! Diktbilden är stabil och kompakt – man är kvar i bussen, kvar inuti huvudet! Som ständig klangletare framträder först de ”suckande” u-ljuden i de fem första raderna, och de krasande ljuden i ”…glasrutan. Betrakta hur asfalten fläktes upp av farten” vilket stärker bilden ännu mer. Mycket gott!

    Gillad av 1 person

    1. Skrivandet trevar sig sakta framåt – fem ”färdiga” samlingar ligger och puttrar – men har inte sänt iväg ngt ännu – , två är på skissplanet – ett slags skumt äventyrsepos & ett om väldigt fuktiga ökenfäder & -mödrar, och ett översättningsprojekt på gång + lite skrivande till ett jazz/konst/dikt-gig i mitten av mars.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s