2 reaktioner på ”Sköna nya värld

  1. Gillar den ”enkla/raka” formen i fråga-svar – det ger bra driv i dikten. Diktens innehåll har fin tyngd och landar i bröstet på mig som läsare. Gott rytmiskt arbete ger ytterligare driv (och det skulle kunna drivas upp lite till genom en strykning av tredje radens ”och” och fjärde radens ”att” – eller för upp det ”att’et” till tredje radens slut).
    Själv föddes jag i vinterstormen -´69, och blev troligtvis immuniserad mot snålblåst (eller också var det kallbranden som slog till direkt utan att jag hann känna)…

    Gilla

  2. Tack så innerligt Stefan för din feedback! Jag behöver verkligen sådana här konstruktiva råd. Det tar mig framåt immigt skrivande. Jag håller helt med om att rytmiken förändras till det bättre om jag korrigerar texten utifrån dina iakttagelser. Känn dig aldrig främmande för att komma med liknande feedback. I looove it;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s